90 Jahre Weissenseer!

Zu den News

PAVILION WITH RESTAURANTS

Vienna

The pavilion has two levels, where the upper level juts out on the water side.
The ground floor level serves as a shady, weather-protected space for summer use, extended by the terraces upstream with direct connection to the water.
The upper level was designed as a light wood construction by Weissenseer. Visitors enter the building via the central terrace and are led from here to the two restaurants on the side. The waterfront-facing restaurants are fully glazed for a perfect panoramic view of the Danube. The terrace, protected by awnings, can also be landscaped and offers a variety of playable spaces outdoors. This level is designed for year-round operation. A wooden façade envelops the entire upper floor of the building.

Architecture: GERNER GERNER PLUS
Photographer: Rupert Steiner


Back to Overview

You have questions or want to build your own dream house?

We are happy to answer your questions and to advise you!